Klassificering af motorcykeldæk

- 2023-08-11-

Klassificering afmotorcykel dæks

Typerne afmotorcykel dæker som følgende:

1. Dæk med inderslang: Princippet for dæk med inderslanger er at holde luften i inderslangen, og kræver ikke præcis kontakt mellem dæk og fælg. Selvom lufttrykket er lavt, er der ingen grund til at bekymre sig om, at dækket falder af hjulet og forårsager lækage. Derfor er slangedæk almindeligvis brugt på rally terrængående køretøjer og amerikanske gadebiler, der bruger fælge og wirer.

2. Slangeløse dæk: Princippet for slangeløse dæk er at bruge den specielle struktur af stålringens fælge og dækkets kant til at forsegle luften i slagtekroppen. Selvom denne slags dæk bliver stukket af et fremmedlegeme, forsvinder luften ikke med det samme, og det er også meget praktisk at reparere punkteringen. Slangeløse dæk bliver efterhånden brugt på almindelige motorcykler.

3. Off-road-dæk: Off-road-dæk er en slags specialdæk. Kendetegnet ved denne type dæk er, at mønsteret er relativt stort, og de er mere velegnede til indkøring på ikke-asfalterede veje. De bruges hovedsageligt i nogle rallybiler eller terrængående køretøjer. overlegen.

4. Terrændæk: Typerne afmotorcykel dæker som følger: Terrændæk er dæk med en bred vifte af anvendelser. De kan bruges på veje og har en vis ydeevne til terrængående dæk. Men det vil ikke være så detaljeret som terrændæk, på grund af det anderledes mønsterlayout vil det også blive kaldt ananasdæk eller skildpaddedæk.

Dæk er cirkulære elastiske gummiprodukter, der rulles på jorden og rulles på forskellige køretøjer eller maskiner. Normalt installeret på metalfælge kan den understøtte kroppen, støddæmpe ydre påvirkning, opnå kontakt med vejoverfladen og sikre køretøjets køreegenskaber.