Sådan forhindrer du punktering i trehjulede dæk

- 2022-10-27-

1. Radial prioriterestrehjulede dæk
Slagtekroppen af ​​tubelesstrehjulede dækog radialdæk er bløde, og bæltelaget vedtager stofledning eller stålsnor med høj styrke og lille trækdeformation, så denne slags trehjulede dæk har stærk slagfasthed, lav rullemodstand og lavt energiforbrug. , den mest velegnede til motorvejskørsel.

Slangeløse trehjulede dæk er af lav masse, god lufttæthed og lav rullemodstand. Ved et punkteret trehjulet dæk vil dæktrykket ikke falde voldsomt, og det kan fortsætte med at køre helt. Da denne type trehjulede dæk kan lede varmen direkte gennem fælgen, er arbejdstemperaturen lav, ældningshastigheden aftrehjulet dækgummi er langsomt, og levetiden er relativt lang.

tricycle tire

2. Brug så meget lavtryksdæk som muligt
På nuværende tidspunkt bruger næsten alle biler og lastbiler lavtryksdæk; fordi lavtryksdækkene har god elasticitet, bredt tværsnit, stor kontaktflade med vejen, tynde vægge og god varmeafledning, forbedrer disse egenskaber bilens køreglathed og styrestabilitet. Det forlænger levetiden aftrehjulede dæk og forhindrer forekomsten af ​​bilpunkteringer.
3. Fokus på hastighedsklasse og bæreevne
Hver type trehjulede dæk har forskellige hastigheds- og belastningsgrænser på grund af forskellige gummier og strukturer. Når du vælger entrehjulet dæk, skal føreren se hastighedsmærket og bæreevnemærket på trehjulet dæk og vælge et trehjulet dæk, der er højere end køretøjets maksimale hastighed og maksimale lastkapacitet for at sikre køresikkerheden.
4. Oprethold standard lufttryk påtrehjulede dæk
Livet for entrehjulet dæker tæt forbundet med lufttrykket. Hvis føreren opdager, at trehjulet dæk er overophedet på grund af højt lufttryk, er det absolut ikke tilladt at bruge metoden med tømning og hældning af koldt vand på trehjulet dæk for at reducere temperaturen, hvilket vil fremskynde ældningshastigheden på trehjulet cykel. dæk. I dette tilfælde kan den kun stoppe for naturlig afkøling og reducere trykket. Hvis dæktrykket er for lavt, bør føreren pumpe dækket op i tide og kontrollere, om trehjulede dæk er langsomt tømt for at erstatte trehjulet dæk med god lufttæthed.